Galleri

Første påskedilt

Vi har klødd i fingra (og beina) etter å starte Ola Dilt «på ordentlig.»

Vi vet jo at mange allerede har kommet langt, det beviser diltestiene som begynner å titte frem når vi nærmer oss post. Like fullt er dilting hyggelig, moro og utfordrende – særlig hvis du også har tid til å se litt på den flotte naturen du vandrer i. Da blir postene en ren bonus.

Les bildetekstene for et innblikk i den vakre ruta som post 1-5 er.

Vi begynte ved vakre Skøyenputten, et av våre favorittvann i Østmarka. Tenk at noe så vakkert kan ligge så nær bebyggelsen!
Første post. Vi synes det er hyggelig at post nummer 1 sier «hei.» Mon tro om det er planlagt 🙂
Tilbakeblikk på tempurstien. Ser du posten?
Naturen hadde pyntet seg i dag. Regn gjør underverker.
Det fine med denne årstiden er hvor åpen skogen er. Skogbunnen kommer for en gangs skyld frem.
Bruk tid på å studere mose! Den er så nydelig 🙂
Dette er «come on, let’s twist again-treet.»
Myra som ikke ligger så langt unna post 5. Ja, det ble litt omvendt rekkefølge – men det er helt greit så lenge vi holder tellinga.
Vi nærmer oss i motlys.
Ved post 5 traff vi disse hyggelige damene – erfarne Lill-O-diltere som nå var ute i Østmarka for første gang. Her sammenliknes kart og dilte-erfaringer utveksles.
Dagens gjest: Eivor Pihl. Erfaren Østmarkatraver som har lært oss både dette og hint 🙂
Røsslyngen er fin uansett årstid, den.
Dobbelkjuke.
I sørenden av Solbergvann er det så mye fin mose!
<3
Solbergvann er også en av våre favoritter.
To pi(h)ler! Nei, en kjempestor pi(h)l! Vi følte oss i hvert fall trygge på at vi var på rett spor til post 4.
En vulkan!
Det var ikke så veldig blytungt å finne nummer fire – men den var godt gjemt!
Og jula varer helt til påske!
Lag på lag.
Uæææææh!
Ikke langt unna denne plassen fant vi dagens siste post. Nr 2.
Vi tok noen minutter på toppen – så på utsikten, kjente på solstrålene varme – før vi vandret nedover og hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.